Контакт центр

(050)-2000-891(096)-2000-891

Графік роботи: Пн.-Пт.: 08.00-18.00

Версія для людей
з вадами зору

Версія для людей
з вадами зору

Футбол - відома спортивна гра, яка об‘єднує мільйони людей у всьому світі.

Турнір з футболу серед лікарів Lviv football medical cup 2022 завершився перемогою рівненської команди

Серед наших колег є палкі вболівальники, зокрема, місцевого футбольного клубу «ВЕРЕС», а є такі, які грають у командах лікарів на міському, обласному та всеукраїнському рівнях. Рівненську обласну клінічну лікарню імені Юрія Семенюка у футболі преставляють: Монастирський Віктор Михайлович, Циплінський Юрій Іванович, Мартинюк Роман Леонідович, Левчук Іван Васильович та Слива Сергій Григорович.

Нещодавно відбувся турнір з футболу серед лікарів «Lviv football medical cup 2022», особливістю якого було те, що кожній команді можна було заявити футбольну зірку, так званого «джокера». Кольори команди РівнеФАМ захищав один з топових гравців українського футболу, гравець київського Динамо та збірної України Тарас Михалик. Наш заклад представляв завідувач Обласного центру лікування уражень нервової системи, розсіяного склерозу та реабілітації Монастирський Віктор Михайлович. Команда РівнеФАМ цього разу стала чемпіоном, здолавши команди Харкова, Києва, Вінниці-Житомира та Львова-Чернівців.

Вітаємо переможців, радіємо результату земляків і бажаємо здоров‘я, миру, добра та найголовнішої і найбільш очікуваної Перемоги усім українцям🙏🏼

#РОКЛ #новиниРОКЛ