Контакт центр

(050)-2000-891(096)-2000-891

Графік роботи: Пн.-Пт.: 08.00-18.00

Версія для людей
з вадами зору

Версія для людей
з вадами зору

Дякуємо команді ESCRS за поповнення парку обладнання РОКЛ імені Юрія Семенюка

Дякуємо команді ESCRS (Європейська асоціація катарактальних та рефракційних хірургів), а саме президенту Prof. Oliver Findl, команді UVRS (Українська асоціація вітреоретинальних хірургів) - Андрію Миколайовичу Рубану, Дмитру Сергійовичу Горячеву та нашому ядру підтримки у Німеччині доктору медичних наук Любомиру Михайловичу Литвинчуку.

Сьогодні, у такий нелегкий для України час, саме закони моралі є дороговказом у нашому житті. Від імені колективу Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка висловлюємо щиру вдячність за надання медичної гуманітарної допомоги у вигляді апарату для хірургії переднього та заднього відрізку ока Stellaris PC B&L для Центру мікрохірургії ока та екстреної офтальмологічної допомоги.

Цінуємо Ваші зусилля в організації даної акції, що є виявом гуманізму й співпереживання за долю українського народу. Дякуємо також за Вашу свідому громадянську позицію у питанні захисту суверенітету та цілісності України. Ви демонструєте приклад палкої відданості та дієвої підтримки усім воїнам. Бажаємо Вам міцного здоров’я та успіхів у подальших діяннях на благо України! З повагою та найкращими побажаннями Вам і Вашим родинам🕊

#РОКЛ #новиниРОКЛ